Drift og vedligehold – indendørs

Genimprægnering

På gangarealer og stærkt trafikerede områder slides imprægneringen efter et stykke tid. ZURFACE anbefaler, at naturstensgulve genimprægneres med AKEMI AntiPlet Nano én gang om året eller efter behov.

Før imprægneringen er det vigtigt at rengøre gulvet med Akemi Stenrens i en opløsning på 1:10. Opløsningen fordeles på overfladen, som skures grundigt med en skuremaskine. Lad opløsningen virke i 10 til 15 minutter, hvorefter gulvet vaskes to gange med rent vand.
 

Daglig rengøring

Vedligeholdelse og den daglige rengøring af imprægnerede naturstensgulve kan foretages med ZURFACE stensæbe. Sæben efterlader ingen form for plejefilm, men får gulvet til at fremstå helt rent og stribefrit.

Grundrengøring

Hver tredje måned eller ved særligt snavsede gulve kan man med fordel anvende AKEMI Stenrens til grundrengøring. På særligt snavsede områder kan AKEMI Intensiv Rens med fordel anvendes på samme måde som AKEMI Stenrens.

Efter et døgns tørring kan gulvet genimprægneres med AKEMI AntiPlet Nano. Det anslåede forbrug er én liter til 7-10 kvadratmeter naturstensgulv afhængig af stentype og sugeevne.

For at beskytte naturstensbelægningen er det vigtigt, at man følger brugsanvisningen og sikkerhedsdatabladet nøje.

Alle AKEMI-produkter forhandles af ZURFACE A/S – bestilling kan ske ved henvendelse på tlf. 7010 1066.